Toner kellett a jógastúdióba

Engem soha nem vonzott a jógázás gondolata, pedig az amerikai filmekben nagyon népszerű. Igaz, hogy ezek hatására elgondolkoztam rajta, és utána is olvastam, de nekem valahogy ez túlságosan nyugodt mozgásforma. Judit barátnőm viszont imádja, ezért is lett jógaoktató. Meg is nyitotta a saját stúdióját, amit be kellett rendezni és megkért, hogy segítsek.

Az én feladatom az volt, hogy keressek tonert a nyomtatójába, hogy tudjon képeket nyomtatni. Volt egy oldal, amiről korábban már hallottam, így célirányosan azt kerestem fel, ez pedig a nyomtatoalkatresz.hu/toner. Még szerencse, hogy emlékeztem erre, mert végül innen sikerült megvenni a tonert is.

Óriási mázlim volt, mert a kiszállítás ingyenes, bármit is rendel az ember, sőt, még mennyiségi kedvezmény is volt, ami még jelenleg is érvényes. Úgyhogy kapásból két tonert is rendeltem, vettem egyet magamnak is, és így mind a ketten jól jártunk.

A kiválasztott toner mellett egy kék – mint utólag kiderült ciánkék – pipa volt, gyorsan utána is kerestem az oldalon, hogy ez mit is jelent. Szerencsére semmi rosszat, csupán azt, hogy 1-4 munkanap alatt kerül sor a házhozszállításra, ami egyébként GLS futárszolgálaton keresztül történik.

Gyorsan meg is rendeltem a tonert a már említett oldalról, és minden zökkenőmentesen ment, 3 nap múlva meg is érkeztek a cuccok. Azonnal be is üzemeltük őket – bár ez tovább tartott, mint maga a megrendelés -, és tökéletesen jól működtek. Judit is nagyon örült annak, hogy kedvezményesen tudtam megvenni a tonereket. Azóta már rendeltem még tonert ugyan ebből a webshopból (nyomtatoalkatresz.hu/toner) a szüleimnek is.

A stúdió pedig elindult, de nem valószínű, hogy valaha is meg fogom szeretni a jógázást.