Jógaórán döntöttem el, hogy veszek egy fitneszórát

Épp egy új jóga pozíciót próbáltam begyakorolni, amikor észre vettem Zsófi új óráját. Gyönyörű volt, elegáns, de nem igazán értettem, miért van jóga közben is a kezén.
Hamar lehullt a lepel a titokról: ez nem egy hagyományos óra volt, hanem olyan, ami képes mérni a fizikai aktivitást. Számos előnye van egy ilyen kütyünek azon felül, hogy méri, mennyit mozogtam aznap.

Hamar eldöntöttem, hogy nekem is kell egy. Zsófi a Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra vásárlás – BestMarkt oldalt javasolta, hogy ne vesszek el a sportórák internetes tengerében.

A Bestmarkt nem azért volt könnyítés a keresésben, mert itt kevesebb lehetőség közül választhatok, hanem azért, mert könnyen áttekinthető az óriási választék.
Nagyon hasznos volt számomra, hogy az oldal alján, az adott kategóriára vonatkozó tájékoztató leírást olvashattam. Ez segített képbe kerülni az aktivitásmérő órákkal kapcsolatban, és már pontosabb elképzelésem volt arról, hogy milyen is szeretnék.

Az elképzeléseim alapján szűkíteni kezdtem a lehetőségeket. Mivel 200-nál is több órát lehet elérni a bestmarkt.hu-n, így ez nélkülözhetetlen lépés volt.
Beállítottam, milyen funkciókat szeretnék rá, és mi a maximális ár, melyet ki tudok érte fizetni.
A szűkített listán már könnyebb volt a keresés. Rögtön az első oldalon megláttam egy olyan órát, melyért megdobbant a szívem. Csajos, elegáns, minden sportfunckió benne van, és még az ára is elérhető.
Vágyamat döntéssé formálta, amikor a termékről adott értékeléseket elolvastam. Mind pozitív volt, így minden kétséget kizáróan nekem is jó szolgálatot tesz majd.

A kosárba tételnél megörültem, amikor láttam, hogy nincs szükség regisztrációra. Ezt a lépést mindig is utáltam, mert állandóan elfelejtem a jelszót.
A bankkártyás fizetés után meg is rendeltem az órát. Izgatottan vártam, hogy megérkezzen. A futárszolgálat gyors volt, és pontosan abban az időben érkezett, amikor az előzetes e-mailben írták.

Mind a kapott órával, mind a Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra vásárlás – BestMarkt oldallal elégedett voltam. Nem bántam meg, hogy kiadtam egy nagyobb összeget egy ilyen szerkentyűért, hiszen remek szolgálatot tesz, és abban is biztos vagyok, hogy máskor is fogok majd ebből a webshopból rendelni.