Irány a jógatábor, új téligumikkal

Tavaly nyár elején kezdtem jógázni és mára igazi szenvedélyemmé vált. Olyannyira, hogy mikor a barátnőm megkérdezte elmegyek-e vele téli jógatáborba, egyből rávágtam, hogy benne vagyok, és mivel a tábor az ország túlsó oldalán volt, egy nyugis kis tóparti faluban, már októberben elkezdtem készülni rá. Beszereztem egy új edző szettet, és elvittem műszaki vizsgálatra a kocsit, hogy biztosan minden rendeben legyen majd a hosszú úton. A kerek abroncsát is lecseréltem télire, hiszen az időjárás kiszámíthatatlan, és főképp a vidéki utak sokszor lefagynak.

A gumidiszkont.hu oldalról, azaz a Gumidiszkont webáruházából rendeltem meg a téli gumikat, mert a sok éves tapasztalat azt mutatta, hogy tőlük kapom meg a legkedvezőbb áron. Ez a 19 éve működő autógumi forgalmazó cég 100% -ban magyar és nagyjából harmincezer féle abroncsot és felnit árul, személygépkocsikra, teherautókra és motorokra. A nagy mennyiségű eladásnak köszönhetően relatíve alacsony áron kínálják a termékeket, és ami a legjobb, hogy házhoz szállítással is lehet rendelni tőlük. Külön szeretem, hogy az oldalon, ami 10 percenként frissíti a készlet állapotát rá lehet keresni, hogy van-e az adott abroncsból 4 db raktáron, így nem a visszaigazoló e-mailből kell értesülnöm róla, hogy napokat kell várnom a szállításra, mert mondjuk csak 3 db van nekik készleten.

gumidiszkont.hu

Ami szintén jó a gumidiszkont.hu oldalban, az az, hogy a járművünk típusát megadva megtudhatjuk, melyek azok a gumik, amik megfelelnek nekünk. Ez elég nagy segítség tud lenni kevésbé gyakorlott sofőröknek. Ezen felül az ügyfélszolgálat is készségesen segít megválaszolni a felmerülő kérdéseket, mind e-mailben, mind telefonon keresztül. A rendeléseket érdemes délelőtt leadni, ha azt szeretnénk, hogy már másnap kiszállításra kerüljön a termék. Arra fontos odafigyelni, hogy a téli és a nyári gumicsere szezonjában több napot vehet igénybe a szállítás, hiszen a futároknak ilyenkor rengeteg abroncsot kell kézbesíteniük. Egyébként a gumikat az általunk kiválasztott telephelyre is kérhetjük. Ez akkor lehet különösen hasznos, ha azok felszerelésében is segítséget szeretnénk kérni.