Fehér porcelán tányér 5 év pótlási lehetőséggel

Jógán mesélték a csajok, hogy a hunniakristaly.hu-ról érdemes feltöltenem az új konyhámat edényekkel és eszközökkel, mert nagyon jó minőségű termékeket lehet kapni és némelyikre még 5 éves pótlási garanciát is vállalnak. A fehér porcelán tányér már biztos, hogy onnan fog jönni.

Évek óta járok jógázni a helyi csapatba és ez idő alatt olyan társaság verődött össze, amit nem adnék fel semmiért. Persze volt némi fluktuáció, de a kemény mag megmaradt. Össze is járunk, nem csak a jógák alkalmával, hanem azon kívül is. Túrákat szervezünk, amelyeken persze a jóga is szerepet kap, bográcsozni járunk össze és más egyéb eseményeket szervezünk. A titka ennek a társaságnak talán pont az, hogy együtt ismerkedtünk meg a jógával és közben egymással is, és mivel mindkét ismertség szimpatikus volt, ez összekovácsolt minket egy csapattá.

Nem akartam jógázni, különösebben sosem érdekelt ez a mozgásforma. Laikusként lassúnak és statikusnak gondoltam, de mégiscsak ez volt az egyetlen mozgás a néptánc mellett, ami indult a faluban. Ezért összebeszéltünk néhány szomszéddal és eljártunk. Az első gondolataimat erről a mozgásról hamar sikerült megcáfolni, mert a jóga oktatónk sokféle mozgásban jártas volt, így nem a hagyományos, statikus, nyújtásokból álló jógát kezdtük el közösen gyakorolni, hanem ennél egy sokkal mozgalmasabb, izgalmasabb fajtát.

Azóta pedig nem hogy megszerettem, de szó szerint a szenvedélyemmé vált ez a mozgás. Egyszerre relaxál, mozgat át mindenhol és közben meg jó a társaság és a környezet is. A nyári hónapokban amikor az idő engedi kinti edzéseket szoktunk tartani. Ahogy a napsütés feltölt, úgy a friss levegő és a szép környezet is, nagyon szeretem ezeket az alkalmakat. Ezek után szokott jönni az, hogy még tartunk egy közös grillezést, vagy bográcsozást. Mindegyik jó kis traccsolásba torkollik, ahol hasznosabb és persze kevésbé hasznos információk cserélődnek. Itt hallottam a hunniakristaly.hu-ról is, amit azóta le is mentettem a könyvjelzők közé, mivel nagyon jó megoldásokat találtam ezen az oldalon a konyhai felszerelésekkel kapcsolatban.

De ha már szóba hoztam, hogy a fehér porcelán tányér készletem honnan lesz, akkor már több mondatot is ejtenék a hunniakristaly.hu-ról. Ez egy horeca ellátó oldal, ami a szakmabelieknek egyértelmű lehet, de mindenki más valószínűleg furán néz, hogy mégis mi ez. A horeca egy mozaikszó, amely a hotel, restaurant és café szavak kezdőbetűiből tevődik össze. Ebből pedig könnyű lehet kitalálni, hogy itt arról van szó, hogy ez az oldal a hivatásos vendéglátó egységeket látja el olyan minőségű eszközökkel, amelyek kibírják ezt az igénybe vételt. Az talán világos, hogy egy család háztartásában megtalálható tányéroknak nem kell olyan használatot kibírni, mint mondjuk egy cukrászdának, ahol naponta több száz embert kiszolgálnak. Ezért hát nagyon nem mindegy, hogy az ember honnan tölti fel a konyhai készleteit. Nekem ezért volt nagyon szimpatikus választás, hogy egy professzionális eszközöket forgalmazó cégtől vásároljam meg ezeket az eszközöket, ne pedig valamelyik kommersz lakberendezési áruházból.

A hunniakristaly.hu termékei nem pusztán a minőségük alapján tudják hozni a vendéglátós minőséget, hanem a színek, formák és méretek tekintetében. Ha nem tetszik a fehér porcelán tányér, akkor van bőven választék ettől eltérő színekből és mintákból. Válasszatok ki egy tetszőlegeset és nézzétek végig az adott szín kínálatát. Nekem nagy kedvencem a fehér porcelán tányérokon kívül a Green Harmony fantázia névre hallgató tányér készlet, szóval azt hiszem ezeken fogom szemléltetni, hogy mekkora választék van egy-egy színből.

Tehát, ha a elkezdjük a legkisebb opcióktól, akkor a fül nélküli leveses tányért tudnám elsőre mondani, ami 2195 forintba kerül. Ez 3 decis, de természetesen nagyobb leveses tányérokat is lehet kapni. A többi mélytányér inkább átmérő alapján választható, kicsit más formájú, mint a csésze, de tökéletes a finom levesek szürcsölésére. Van itt 15 centis, 18 cm-es, 20 centis és 22-es is. Ezek a hagyományos, háztartásban leggyakrabban előforduló mélytányér formák. De ezeken kívül is vannak még a hunniakristaly.hu Green Harmony kínálatában más formájú mélytányérokat, amelyeket nevezhetünk dizájnernek, vagy modernnek. Van szögletes mélytányér, van prezentációs tányér és még számos, számomra extrának mondható verzió, amelyek mind kedvező áron elérhető, igényes termékek.

Ha a lapostányér kínálatot vesszük szemügyre ennél a termékcsaládnál, szintén valami elképesztő nagy választékot találhatunk, mert az egészen kicsi átmérőjű tányérok mellett, amelyek couvert tányérok, a desszert tányéroktól kezdve a szögletes főétel tányérokig mindent meg lehet kapni ebből a készletből durván 1000 és 10 000 forint között. Ha pedig már megvan minden, ami az evéshez kell, a tálaláshoz is érdemes ebből a készletből körül nézni, mert vannak ahhoz megfelelő edények is, szintén kedvező áron. Közben pedig amiért érdemes lehet a horeca termékek közül választani akár a fehér porcelán tányér kínálatból, akár ebből az előbb említett zöldből, az az, hogy akár 5 évig vállalnak rá cseregaranciát. Ha bemegyek egy hagyományos lakberendezési áruházba akkor egyáltalán nem biztos, hogy kapok mindenből 1-2 év múlva is pótdarabot, pláne nem biztos hogy még 5 év múlva is.

A hunniakristaly.hu oldalán a fehér porcelán tányér ellátás mellett nem csak a háziasszonyok járhatnak igazán jól, hanem a vendéglátásban is mindenki. A felső menüsorban láthatjátok is, hogy fel van sorolva minden kategória, amiben jártasak és professzionális termékeket kínálnak. Így a felsorolásban megtalálhatók a kávézók, cukrászdák, fagyizók, éttermek, koktélbárok és menzák, na és persze az ételek szállításával foglalkozó cégek is. Minden, ami ezekhez kellhet, az megtalálható a hunniakristaly.hu oldalán.

Ahogy minden jó kereskedőnél, úgy itt is van bőven akciós termék, amiből aztán könnyen össze lehet válogatni egy konyhányi terméket, legyen szó kisebb, vagy nagyobb konyháról. Mert ahogy az előbb is említettem, a menzák is a vevők között vannak, tehát itt aztán tényleg akár az egész ipari méretekig képesek kiszolgálni a vásárlókat. Ki tudja, lehet, hogy már gyerekkoromban is a hunniakristaly.hu termékeiből kaptam az ebédet a suli menzáján, hiszen, vannak itt ilyen méretű termékek is.

Remélem, hogy a fehér porcelán tányér ötlet jó tippet adott nektek is és megnézitek a hunniakristaly.hu oldalát, mert valóban olyan tányérok és eszközök vannak, amelyek megérik az árukat és valóban hosszú ideig kiszolgálják a vásárlót. Mindezek mellett pedig szuper dizájnok vannak és minden nagyon jól mutat, a modernebb konyhában, a hagyományos konyhában, a kis konyhában és nagy konyhában is. Nézzetek körül jól és biztos vagyok benne, hogy találtok majd olyan termékeket, amelyeket szívesen láttok viszont a saját otthonotokban. A hunniakristaly.hu a kiszállításban is jó lehetőségeket kínál, csak böngésszétek végig a szállítási feltételeket a weboldalon és már mindent is tudtok. Ha pedig megvan, hogy melyik lesz nálatok a befutó tányér készlet, akkor küldjétek el itt üzenetben, vagy kommentben!

fehér porcelán tányér