Profi szakemberek mellett nincs okunk elveszíteni a nyugalmunkat

Három évvel ezelőtt építkezésbe kezdtünk. A mentális egészségemre nem volt jó hatással ez a stresszes helyzet. Teljesen kibillentett a lelki egyensúlyomból a sok túlóra, hogy a hiteleket vissza tudjam fizetni, a sok ügyintézés miatti fejfájás… Még jó, hogy megtaláltam a jógát, mivel az kitűnően segít a feszültség levezetésében. Ráadásul még edzés helyett sem utolsó, amikor az embernek végképp csak arra marad ideje, hogy éppen csak átmozgassa magát. Az szintén nem mellékes, hogy legalább arra a fél órára ki tudjuk zárni a külvilágot és saját magunkkal is foglalkozzunk. Ez szerencsére bejött, mivel a jóga elkezdése után sokkal nyugodtabbá váltam és a munkahelyemen is könnyebben vettem az akadályokat. Azt viszont megfogadtam, hogy építkezést soha többet, a lelki békém ennél sokkal fontosabb!

Nemrég a férjem 3 napra Párizsba repült egy konferenciára, én pedig otthon vigyáztam a házra a gyerekekkel – akikkel nem könnyű reggel idegeskedés nélkül elindulni, még egy nyugodt tibeti szerzetesnek sem. Aznap pedig főleg nem sikerült, mivel észrevettük, hogy nem folyik le a WC-ben a víz. Meg a mosdókagylóban sem, pont a legnagyobb készülődés közepette. Hívtam a férjemet, de ki volt kapcsolva. Úgyhogy nagy levegő, most mégis mi a fenét csináljak?

Szerencsére pár házzal arrébb is építkeznek és pont a helyszínen volt a tulaj. Mondtam neki, hogy SOS vízvezetékszerelőre van szükségem, ő pedig megadta a topvizgazfutesszerelo.hu elérhetőségét. Csak jót mondott róluk, ezért reménykedtem benne, hogy ezt a feladatot is meg fogják tudni oldani. Rá is kerestem a cégre az interneten, hogy ezt kiderítsem. Hamar megtudtam, hogy a duguláselhárítás pest megye területén azon munkák közé tartozik, amiben ők nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Le is írtak néhány jó tanácsot, amelyek segítségével elkerülhető lett volna ez a pánik az eldugult kagyló és WC miatt. Ezekhez már túl késő volt, de megfogadtam, hogy legközelebb betartom azokat. A csatorna éves ellenőriztetése szintén jó ötlet, mivel a profi mesterek érzékeny műszerekkel még a kezdetleges problémákat is el tudják csípni, így pénzben, időben és idegeskedésben is spórolni tudunk.

Mindez szép és jó, de először is jöjjenek ki a szerelők minél hamarabb és hárítsák el a dugulást. Ők így is tettek, miután felhívtam őket. Profin felmérték a helyzetet annak ellenére, hogy az építési tervekkel nagyrészt a férjem volt képben, így viszonylag kevés információval tudtam nekik szolgálni. A profi szakiknak ez is elég volt, hogy a megfelelő felszereléssel és szaktudással hamar azonosítsák a dugulás helyét. Nem volt egyszerű kitakarítani onnan a szennyeződést, mivel elég szépen összeállt már egy nagyobb darabba a lerakódás. Persze egy tapasztalt csapat egész biztosan nem ezen fog problémázni, így hát ők is a megfelelő megoldás keresésén fáradoztak. Ez rövid időn belül meg is született, és sikerrel járt a duguláselhárító akció. A további hasonló esetek megelőzése végett fel is tettem még pár kérdést a szakiknak, akik készségesen és felkészülten adtak rájuk választ. Ekkor már beláttam, hogy egyáltalán nem volt miért aggódnom amikor fel kellett hívnom őket.

Nem hiába mondják a spirituálisok, hogy azt vonzzuk be, amitől félünk. A topvizgazfutesszerelo.hu munkatársai mellet viszont senkinek sincs oka, hogy elveszítse a nyugalmát, nekik ugyanis nem okoz problémát a duguláselhárítás pest megye területén történő elhárítása. Mióta itt jártak, ismét helyreállt az egyensúly a mindennapokban. Ráadásul a jógastúdióban nemrég szereltek be egy új, modern gázkazánt. Én is szeretnék egy olyat! Nem érdekel többé, hogy felfordulással jár, mert ezt is rájuk tudom bízni nyugodt szívvel!