Raktár polc a jógatársam párjának

A sok elfoglaltság közül nekem valamiért pont a jógázás lett a szenvedélyem, mivel megmozgat, feltölt és felfrissít. Ráadásul remek ismerősökre, sőt, barátokra tehettem szert a révén, akikkel az órákon kívül is szívesen tartjuk a kapcsolatot. A jóga szeretetén kívül a szimpátia és a segítség is összeköt, hiszen mindannyiunknak megvannak a maga gondjai, mindennapi problémái. Olyannyira, hogy szinte nincs is olyasmi, amiben ne tudnánk a másiknak segíteni. Raktár polc kellett például az egyikünk férjének, mert boltot üzemeltet, és én voltam olyan talpraesett, hogy találtam is nekik alkalmasat, tűnjön bármilyen furcsának is. De egy kis odafigyeléssel és leleményességgel bármilyen probléma áthidalható, csak tudni kell, hogy hogyan keress.

Egy alkalommal, amikor a jógaóra után a szokásos kávénkat, sütinket fogyasztottuk a kedvenc cukrászdánkban, a barátnőm elpanaszolta, hogy a férje boltjában sürgősen le kellene cserélni a Raktár polc rendszert, mert meglehetősen régi, és a végén még megbüntetik miatta. Egy volt alkalmazottja jelentette fel, amiért régi polcokat használ, valószínűleg szemétkedni akart vele, vagy megbosszulni amiért elbocsájtották. Az a fontos, hogy most nincs sok ideje arra, hogy új polcrendszert építtessen, de nem talál olyan céget, akik ezt megfelelően vállalni tudnák a kellő tanúsítványokkal együtt. Ha ne sikerül, akár ideiglenesen be is zárathatják. Kicsit el volt keseredve, mivel ez a kereskedés biztosítja számukra a megélhetést, ha megfosztják őket tőle, akkor nagy bajban lesznek. Igyekeztem megértő lenni, és felajánlottam, hogy majd alkalomadtán latba vetem a képességeimet, és körbenézek nekik Raktár polc fronton, hátha ráakadok valamire.

Raktár polc

Pár nappal később, amikor keletkezett annyi szabadidőm, hogy le tudjak ülni és keresgélni, igyekeztem minden tőlem telhetőt megtenni. Próbáltam a lehető legalaposabb, legtöbb információt közlő, vagyis a legszakszerűbb céget megtalálni, akiket csak lehet. Sajnos szomorúan kellett, hogy tapasztaljam: a legtöbb helyen igen gyenge minőségű, vagy semmiféle teszttel, tanúsítvánnyal nem rendelkező raktári polcokat lehet venni, ráadásul drágán, kiszállítás és összeszerelés nélkül. Ez nem volt kimondottan kecsegtető, pláne úgy, hogy valószínűleg se ideje, se szakképesítése nem lenne se a barátnőm férjének, se az alkalmazottainak hozzá. Így feltétlenül fontosnak tartottam volna, hogy olyat találjak, ahol van ilyen szolgáltatás. Órákba tellett, de végül megtaláltam a legjobb raktári polcokkal foglalkozó céget, amelyik ebben az országban megtalálható.

A szóban forgó raktártechnikával foglalkozó vállalatot még ha nehéz is volt megtalálni, azért igazán megérte. A weboldaluk telis-tele van hasznos, érdekes információkkal, mind a termékekről, mind pedig a raktározással, Raktár polc technikával kapcsolatban. Ráadásul olasz import rendszereket forgalmaznak, amiknek sokkal szigorúbb feltételeknek kell megfelelniük, mint a hazai követelmények. Mint megtudtam, földrengésre is tesztelik őket a gyárban, és a Rackinglog minden olyan tanúsítványt meg tud adni, ami bizonyítja, hogy szupermodern és szuper biztonságos minden általuk eladott polcrendszer. Gondoltam, hogy ennél jobb nem is igazán kellhet nekik, ha itt nem találják meg a számításukat, akkor sehol. Szóval gondoltam egy nagyot, és el is küldtem nekik a weboldal linkjét, hadd nézelődjenek.

Amikor legközelebb mentem jógázni, a barátnőm annyira el volt ragadtatva, hogy csak na! Másról sem igen tudott beszélni, mint arról, hogy a férje mennyire fel lett dobva attól, amit küldtem nekik. Állítása szerint ez szó szerint a tökéletes megoldás a gondjaikra, és már fel is vették a kapcsolatot a Raktár polc forgalmazó vállalattal. Ráadásul az ott dolgozó szakemberek elvégzik a helyszíni felmérést, digitális eszközzel, szoftverrel megtervezik a leendő polcrendszert, és ha minden megfelelő és az ügyfél rábólint a végleges árajánlatra, akkor meg is építik a megvásárolt rendszert. Így tehát az összes gond megoldódik, ami csak felbukkanhat, és még az elsőre kiküldött árajánlat is teljesen tisztességes volt, gyakorlatilag pontosan belefért abba a költségvetésbe, amivel számoltak. Szóval elhárult a veszély, és most már biztos, hogy túléli a krízist a vállalkozás, a barátnőm pedig továbbra is járhat velem jógaórára.