Jóga előtt még gyorsan felhívtam a székhelyszolgáltató céget

A mostanában felgyülemlett feszültséget sporttal, futással, úszással vagy jógával szoktam levezetni. A jóga nagy kedvencem, erről a heti pár alkalomról nem szívesen mondok le, mert kezdetektől érzem jótékony hatását. Energikusabb, fittebb vagyok tőle és az alakomnak is jót tesz.

Mivel az a típus vagyok, akinek nincs türelme a napi adminisztrációhoz, ezért úgy döntöttem, hogy székhelyszolgáltató vállalkozás szolgáltatását fogom igénybe venni – pontosabban a szekhelyszolgaltatas24.hu segítségét.

A székhelyszolgáltatás rendelet által meghatározott szabályai szerint a szolgáltató vállalkozásnak több szempontnak meg kell felelnie. De más egyéb jogszabályok is meghatározzák működését. A székhelyszolgáltatás24 már több, mint 11 év tapasztalatával van jelen a piacon és mindezen szabályozásoknak maradéktalanul megfelel. Tevékenységét törvények, rendeletek mentén szakszerűen és profin végzi.

Csomagjaik tartalmazzák azt is, hogy a cégtáblát a jogszabályoknak és bírói gyakorlatnak megfelelő rakják ki, kezelik a postát és a hivatalokkal való kapcsolattartást is intézik. Budapesten és Újlengyelben egyaránt működtetnek irodát, ahol döntésünk szerint működtethetjük vállalkozásunk céghelyét.

székhelyszolgáltatás rendelet

Egyébként, a szekhelyszolgaltatas24.hu egy pénzügyileg rendkívül stabil vállalkozás, mely még Európa legnagyobb cégminősítő cégétől, a Bisnode-tól is AA-s minősítést kapott.

Ha szeretnénk velük felvenni a kapcsolatot, a honlapon telefonszám is rendelkezésre áll, és az irodák címei is fel vannak tüntetve térképpel együtt. De üzenetet is lehet a honlapon hagyni név, email cím és telefonszám megadásával.

Mikor először olvastam róluk ezen a honlapon, szakértelmük és precizitásuk nem volt kétséges. Biztos voltam benne, hogy a székhelyszolgáltatás rendelet és egyéb jogszabályok alapján, szakszerűen zajlik.

Még gyorsan, jógaóra előtt fel is hívtam őket, hogy feltegyem további kérdéseimet és megbeszéljük a szerződéskötéssel kapcsolatos teendőket.