Kobra jógapózban vártam a futárra

Pár hónapja van egy új szenvedélyem, a jóga. Már a kezdetektől érzem áldásos hatását, igazán energikusnak érzem magam tőle. Elég sűrű az életem a hétköznapokban, de a jógára mindenképpen szerettem volna időt szakítani. Nem szerettem volna egy alkalmat sem kihagyni. Egyszer éppen csomagot vártam a LORD Shopból. Mivel a futárszolgálat értesítése szerint a várható kézbesítés időpontja éppen a jógaórámmal azonos időpontban volt, így a csomagomat az edzőterem portájára kérettem.

Rendeltem egy rakás kozmetikumot, és tisztítószert otthonra. Vártam már nagyon hogy megérkezzenek, mert fogytán volt mindenből. Szeretek mindent, amit csak lehet az internetről megrendelni. Sokat szoktam kutakodni a számomra megfelelő webáruházak után, elsődleges szempont számomra, hogy mindent megtaláljak egy helyen, és hogy minél alacsonyabb árakon tudjam beszerezni a szükséges dolgokat. Azért tartom nagyon jónak ezt a lehetőséget, mert időt  spórolok vele, nem is keveset. Nem kell vásárolni menni, sorban állással, pakolással tölteni az időt és a dugóban várakozni. A tisztítószereket és vegyi árut mindig a LORD Shopból szoktam beszerezni.  

A LORD Shop egy nagyon jól felszerelt webáruház, ahol minden, a háztartásban szükséges dolog rendelkezésre áll. A webshopot üzemeltető cég többek között pelenkákat, babaápolási termékeket, kozmetikumokat, háztartási cikkeket és vegyi árukat forgalmaz. Kis- és nagykereskedők számára is értékesítenek. Több száz terméket forgalmaznak igazán kedvező árakon.  Nevét egy borotválkozási termékcsalád márkája után kapta, aminek a forgalmazása egyik fő profiljuk.

Számomra ismert és kevésbé ismert márkájú kozmetikumok is kaphatóak itt. Itt van például az ON Line márka. Ebben a webáruházban találkoztam vele először. Láttam, hogy fürdetőket is árusítanak gyerekek számára. Rendeltem a kislányomnak cukorka illatban, a gyerek imádja! Mióta kipróbáltuk, azóta nem hajlandó mással fürdeni. Nagyon praktikus, mert a sampont is ki lehet vele váltani, hiszem hajra, arcra és testre is használható. Ezzel a fürdetővel meg tudtuk zabolázni a rakoncátlan tincseit is, mert csökkenti a hajszálak statikusságát és sokkal könnyebben fésülhető lett a haja így. Elég érzékeny bőre van, de ez a fürdető nagyon kíméletesnek bizonyult és az illata is nagyon kellemes.

Miután ilyen elégedettek voltunk ezzel a termékkel, gondoltam kipróbálom a márka többi tagját is, így rendeltem tusfürdőt magamnak és a páromnak is. Kisfiam alma illatú, Pókemberes fürdetőt kapott. És ha már így megfürdettem az egész családot, szétnéztem a vitaminok és étrendkiegészítők között is, került a kosárba C-vitamin és gumivitamin a gyerekeknek.

LORD Shop

Tisztítószereket is csak innen szoktam venni, mert lehet azokat a márkákat kapni, amik az én háztartásomban is beváltak, mindezt nagyon kedvező árakon. Fertőtlenítőszer, mosószer, mosogatószer, mosogatógépbe való tabletta, ez csak néhány azok közül a dolgok közül, amik rendszeresen bekerülnek a kosaramba. Amíg a lányom nem bilizett, pelenkát is kizárólag innen rendeltem, nagy tételben, mert ezzel nagyon meg tudtam kímélni a családi költségvetést. Popsikrémet, nedves törlőkendőt is minden alkalommal nagyon jutányos áron sikerült a pelenka mellé választani. Ezzel persze rengeteg időt is megspórolok, és inkább a jógaórán töltöm el a kevés szabadidőmet, mint az áruházban való sorban állással, pakolással, vagy a boltból hazafelé jövet a dugóban.

Ez egy jó nap volt: a jógaórát sem kellett lemondanom, és megérkezett az autó is aminek minden nő örül: a futárcég furgonja nagy színes betűkkel. Az óra végeztével, mikor indultam haza, örömmel láttam, hogy a csomagom már a portán vár.