Online póló nyomtatás: végre új egyedi jóga felsőm lett

Már egy ideje szerettem volna egy kényelmes, lehetőleg kissé lenge felsőt, amiben jógázhatok. Szeretek jógáznmi, és amióta jógázni járok, sokkal jobb embernek érzem magam. Sokkal jobban kezelem a stresszt, a testem is hálás érte, hogy megmozgatom.

A jóga minden izmot megnyújt, a testet és a lelket is megnyugtatja. Szeretek jógázni, ez segít abban, hogy kikapcsoljak, sokkal jobban kezelem a hétköznapi stresszt.

Szerettem volna egy olyan pólót, amiben a jóga órákra mehetek, amire rá van írva, hogy jóga, vagy valami jógával kapcsolatos dolog van rajta.

Az interneten mindent lehet kapni, így jóga feliratos pólót is találtam, csak éppen nagyon drága volt, és nem nagyon bízom a kínai rendelős oldalakban, hiszen nagyon sok olyan történetet lehet olvasni az interneten, ami sikertelen ruhavásárlásról szól. Mivel nekem kifejezetten egy kissé túlméretezett ruhára volt szükségem, ezért nem mertem kockáztatni, hogy esetleg kicsi lesz rám.

Inkább úgy döntöttem, hogy itthon kezdek el keresni és találtam is egy céget, ami online póló gyártással is foglalkozik, az ő segítségüket kértem végül abban, hogy megvalósítsuk az elképzeléseimet.

online póló
online póló

A lolmarkt.hu-nak több üzlete is van, de ezen felül elektronikusan is lehet náluk rendelni egyedi készítésű pólókat. Az egyedi mintát el kell küldeni nekik, ők pedig el is készítették a pólót azzal a mintával. Így nagyon egyszerűen és gyorsan, akármilyen mintát rá lehet varázsolni a pólókra. Nem dolgoznak drágán, abszolút jó áron készítik el a termékeiket. Persze nem csak egyedi megrendeléseket teljesítenek, vannak saját mintáik nekik is, amikkel lehet pólókat venni náluk. Szuperek ezek a pólók ajándéknak, vagy csak saját használatra is.

A pólóm pár napon belül meg is érkezett, izgatottan vártam már. Teljesen jó lett, a méret is pont olyan, amilyet szerettem volna és a minta is nagyon szép lett rajta.

Most már igazi jógás pólóban mehetek jógázni. Egy nem lesz elég, hiszen ha ez mosóban van, akkor is kell majd egy másik, szóval a későbbiek folyamán szerintem csináltatni fogok még egyet, hogy legyen utánpótlás is.

Már csak ki kell találnom, hogy mi legyen azon, nem szeretnék két teljesen ugyanolyat.

De éppen ezért jó az online póló készíttetés, mert a mintáknak csak a képzeletünk szab határt. Arra kell csak figyelni, hogy a választott minta felbontása jó legyen, mert ha kicsi, akkor nem tudják jó minőségben a pólóra tenni. Ha felvesszük a kapcsolatot ezzel a céggel, akkor biztosan tudnak nekünk segíteni, és tudnak tanácsot adni abban, hogy milyen a megfelelő képfelbontás.