Két dolog nyugtat meg: a jóga és a táskagyűjteményem

Mondanám, hogy legalább a Savászana jógagyakorlatot próbáljátok ki mindenképpen, az igazán nem tartozik a nehezek közé, de inkább azt mondom: találjatok bármit, amitől el tudtok lazulni esténként. Amitől ki tudtok kapcsolni, mert a stressz tönkretesz!

Olykor egészen meglepő dolgok segítenek a feloldódásban. Én, mióta megtaláltam az annataska.hu oldalt, az egyik legjobb táska online shopot, már kész kis gyűjteményem van táskákból, és szeretek köztük esténként válogatni, hogy másnap melyikre lesz szükségem, melyiket viszem magammal.

Szinte egy külön gardróbot tartok Bugatti táskákból, mert szerintem azok a legvagányabbak, mind az annataska.hu kínálatában, mind úgy általában a táskák világában, de nem tudok leállni.

A legnagyobb választék mondjuk Anneke táskákból van náluk, ami kicsit fiatalosabb vonal. Azt is szeretem, de gyakran elkalandozok más irányba is a shop menüjében, mert mind a rendelés, mind a táskáim külön polcai közé való “bemerészkedés” esténként, egyszerűen boldogságot okoz nekem! És mindenféle vonalon utaznak ennél a kereskedésnél, sok dolog van még ott az általam említettem márkákon túl. Nem mindenkinek olyan az ízlése, mint nekem, persze…

Ők kortalannak írják az Anneke termékeit is, a külcsín ellenére, és el kell ismernem, igazuk van bizonyos szempontból. Hisz egy valami közös az összes, annataska.hu-n kapható dologban: a minőség! Érett embereknek, önmagukra sokat adóknak a legjobb ez a bolt, ahonnan bőr övet is rendeltem már amúgy, és egyszer sem sokalltam még az árat. Mert nem túlárazott, holott maximalistáknak is ajánlott a termékeiket.

Eddig még minden darabbal elégedett voltam! Nézzetek szét náluk, a legjobb táska online boltban, és válasszátok szerintem a futáros megoldást a szállításhoz, mert nekem mindig hozták egy munkahéten belül. De maximum 8 munkanapot mondanak, és lehet fizetni bankkártyával is, magának a futárnak! Ezt imádom, és ha máshol nem lehet, azt viszont nagyon szoktam sérelmezni, de náluk működik!

Ha valamiért nem tudtok mondjuk csomagot átvenni napközben, akkor persze ott vannak a Pick Pack pontok. Boldogság = táska – online, méghozzá azért, mert tökéletesen visszaadja az oldal, hogy mire számíthatok, ha rendelek. Minek akkor boltba járni, én nem szeretek? Ha pedig mégsem tetszene valami, természetesen vissza lehet küldeni, de ez nem olyan dolog, amiről utólag derülne ki, hogy nem áll jól… Tényleg azt fogjátok kapni, amit kinéztetek. A képek nem csak illusztrációk, hanem pontosan olyanok, mint a termékek.

Találjatok valamit, ami este megnyugtat lefekvés előtt, a jóga és a táska nekem bevált, de nem szabad stresszesen még az éjszakát is elrontani! Álomra hajtani a fejeteket akkor kell, ha minden gond tovaszállt. Nyugalom a boldogság titka. És, ismétlem, a táskák! 🙂