Energetikáról mindent megtalálsz ezen az oldalon

A közösséghez tartozásnak, társaságba járásnak mindig is megvoltak a maga előnyei. Túl azon, hogy nem vagy egyedül, van kihez szólnod, kivel tölteni az idődet, rengeteg hasznos információval is gazdagabb lehetsz akár úgy is, hogy észre sem veszed. Én például szenvedélyesen jógázom már hosszú évek óta, és büszkén kijelenthetem, hogy valódi kis közösség jött létre ezen idő alatt a jógastúdióban. Nem csak a közös érdeklődési kör tart minket össze, hiszen akkor sokkal lazább lenne a kapcsolat. Nem, itt talán bár barátságnak is nevezhetnénk, ami a többiekkel kialakult. Voltaképpen akármiről képesek vagyunk hosszasan elbeszélgetni, bármilyen tapasztalatot megosztunk egymással, és ennek néha többen is hasznát látjuk. Például így tudtam meg azt is, hogy ezen az oldalon tudom a lehető legtöbb és legjobb információt összeszedni az energetikai tanúsításokkal kapcsolatban, valamint ennél a bizonyos e-tanusitas.eu oldalnál kaphatom talán a legjobb ilyen szolgáltatást.

Éppen az egyik jógaóra után készülődtünk, mikor szóba került, hogy az egyik barátnőnk éppen eladni készül a lakását, mert összeköltözik a barátjával. Gratuláltunk is neki, de mondta, hogy még vannak a dolognak akadályai. Először is az ingatlanos figyelmeztette, hogy energetikai tanúsítást kell csináltatnia az eladó lakáshoz, mert anélkül már egy ideje régi építésűt sem lehet adásvételre bocsájtani. Persze neki kellett utánanéznie, és akkor találta meg az említett céget. Korábban több ajánlatot is meghallgatott, több webhelyet is áttanulmányozott, de mint ahogy azt állította, ezen az oldalon találta az ár-érték arányban leginkább megfelelőt. Elmesélte, hogy az egész országban végeznek ilyen vizsgálatot, függetlenül attól, hogy hol lakik a megrendelő. Persze, van némi kis kiszállási költsége a dolognak ha nagyon messze laksz a legközelebbi várostól, ám erre mindig külön felhívják a figyelmet. Akkor ugyan csak fél füllel figyeltem a dologra, de valamiért megragadt az emlékezetemben a téma, és ez jól is jött később.

Pár héttel az eset után a munkahelyemen is előkerült az ingatlan kérdés, ugyanis az egyik kollégának már úton van a második gyermeke. Emiatt úgy döntöttek a feleségével, hogy ideje nagyobb lakásra váltani, ha nem inkább kertes házra, a régit viszont el kell adniuk. Kérdeztem tőle, hogy az energetikai tanúsítást kikkel tervezi megcsináltatni, mert én lehet, hogy tudok neki ajánlani egy nagyon jót. Köszönte szépen a segítséget, mert már egy ideje gondolkodott ezen, viszont még nem nézelődött semerre. Na, írtam is rögtön a barátnőmnek, hogy hol találta azt a remek energetikai tanúsításos céget, ő pedig szerencsére nem sokkal később válaszolt is egy rövid üzenettel: ezen az oldalon, és alatta egy link volt elhelyezve. Rögtön továbbítottam is az érintett kollégának, innentől pedig már az ő dolga volt a többi.

Pár napra rá szépen megköszönte a közbenjárásomat, mert nagyon elégedett volt a szolgáltatással, jobbat nem is találhatott volna. Felvette velük a kapcsolatot, időpontot egyeztetett, és egy alapos helyszíni felmérést követően pár napon belül már meg is kapta a tanúsítást. Szóval ha sikerül eladnia a lakását, akkor nem az utolsó pillanatban kell majd kapkodnia, hanem teljes magabiztossággal nyújthatja át a vásárlónak az aláírt szerződéssel együtt. Nos, hát már ezért is megérte nyitott füllel figyelni az információ-morzsákra jóga után.