A jógaóra után kereshettem egy gyors gázszerelőt

Sajnos amit ember készített, az egy idő után (jó eséllyel) el is romlik. Ezt a magam bőrén tapasztaltam, amikor jógaóráról hazaérve le akartam zuhanyozni, de szomorúan kellett konstatálnom, hogy nem jön a meleg víz. Hiába tekergettem a csapot, a kombikazánom nem volt hajlandó bekapcsolni. Amikor megnéztem, láttam, hogy a kijelzőjén hibaüzenet van, szóval nem is erőltettem tovább a dolgot. Ehelyett nekiveselkedtem, és elkezdtem szakember után kutatni, aki gyorsan kijön és megcsinálja. Víz-, gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával – erre volt szükségem, és szerencsére meg is találtam a vizgazfutesszerelo24.hu oldalát, akik pont ennek a mesterei!

Sokaknak van már rossz tapasztalata a különböző szerelőkkel, bár én nem mondhatom magam közéjük tartozónak. Ám a rémtörténetek hamar elveszik az ember kedvét. Viszont saját magam semmiképp sem álltam volna neki felkutatni a hiba okát, úgyhogy mindenképpen kellett találnom egy szakit. Éppen ezért volt olyan szimpatikus a vizgazfutesszerelo24.hu oldala is, hiszen, mint ahogy írták, egész Budapesten és Pest megyében bárhová riaszthatóak, és ha a szükség úgy hozza, akkor akár egy órán belül is kiérnek! Ezt nevezem gyorsaságnak! Persze ha valaki komolyan veszi a szakmáját, akkor nincs min meglepődni. De azért ez mégiscsak szokatlan, mondhatni, üdítő kivétel. És azok alapján, amit olvastam róluk, valóban tapasztaltak. Víz-, gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával, és ez mind egy helyen. Mások még egy szakterülettel is éppen csak megbirkóznak, őket viszont éppen csak tüzet oltani nem lehet hívni. Ez nekem bőven elég volt ahhoz, hogy felhívjam az egyébként 0-24-ben hívható telefonszámukat, és a segítségüket kérjem.

Nem kellett csalódnom, másnap már szóltak is, hogy úton van a gázszerelő, számítsak az érkezésére. Nem sokkal később csöngettek is, úgyhogy boldogan beengedtem őket. Felkészülten érkeztek, és szinte azonnal nekiláttak a munkának. Nem tartott sokáig, szerencsére csak a szikráztató gyertya ment ki benne, de ez éppen elég volt ahhoz, hogy ne működjön. Egy órát sem vett igénybe a szerelés, nekem pedig ismét volt egy remekül működő gázkazánom és meleg vizem. Nagyon örültem, mert előző nap óta nem volt lehetőségem venni egy zuhanyt. És a javítás is nagyon jó áron volt, nagyon gyorsan. Végtelenül elégedett vagyok a vizgazfutesszerelo24.hu munkatársai által elvégzett munkával, legközelebb is feltétlenül hozzájuk fordulok majd, ha hasonló eset áll elő.